Søg virksomhed

Søg virksomhed i vores nordiske database. Her finder du markedsinformation om cirka 500.000 virksomheder.

Enkel søgning (fritekst)

Avanceret søgning (udvalg)

loading

Referencekunder på Largestcompanies

At levere nye kunder til vores kunder er en af vores vigtigste opgaver. Vores kunder er både store og små virksomheder, der opererer i de fleste brancher. Mange af dem henvender sig til os når de ønsker at forsyne sin salgsorganisation med nye kundeemner. Nogle ønsker at få hjælp med deres marketing, mens andre har brug for hjælp til at vaske deres registre.

Nedenfor kan du læse, hvad nogle af vores tilfredse kunder har at sige.

Er du kunde og gerne vil fortælle os om dine oplevelser, bedes du kontakte Petra Johansson Måsén på telefon +46 8 566 229 24 eller via e-mail petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

TaxiKurir Stockholm
taxikurir

TaxiKurir fortæller om kvalitet og effekt

Vi på TaxiKurir gennemfører sammen med Largestcompanies en række aktiviteter, der giver os mange konkrete kundeemner til at følge op i vores markedsbearbejdning.

At kommunikere med vores potentielle kunder direkte via e-mailkampagner er en meget omkostningseffektiv måde at generere kundeemner til vores salgsteam. En forudsætning for dette er, at e-mailadresserne er af god kvalitet. Salgsteamets opfølgningsarbejde er let, fordi dataene Largestcompanies leverer efter udsendelserne er af meget god kvalitet og de giver os en mere effektiv kundebearbejdning.

Alle marketingaktiviteter, vi på TaxiKurir Stockholm gennemfører, skal være af høj kvalitet og give gode resultater. Det er derfor, vi vælger Largestcompanies som totalleverandør af vores e-mailkampagner.

Som marketingchef på TaxiKurir Stockholm kan jeg virkelig anbefale Largestcompanies som leverandør af e-mailmarketing.

Kenneth Holm, TaxiKurir i Stockholm AB

Torebrings Grossist
torebrings

Vi øgede salget med 59 %

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Largestcompanies.

Ved valget af Largestcompanies var det vigtigt, at virksomheden følger Swedmas retningslinjer for nyhedsbreve og e-mailmarketing. Dette har i høj grad øget kvaliteten af vores e-mailmarketing med øget goodwill naturlig konsekvens.

Vi har lavet en række e-mailkampagner med Largestcompanies. Resultatet er en stor stigning i antallet af kvalitative besøgende på vores hjemmeside og at salget steg med 59 % en uge i marts 2015. Vi kan varmt anbefale Largestcompanies.

Niklas Torebring, Torebrings Grossist AB

Solberga