Søg virksomhed

Søg virksomhed i vores nordiske database. Her finder du markedsinformation om cirka 500.000 virksomheder.

Enkel søgning (fritekst)

Avanceret søgning (udvalg)

loading

Largestcompanies i medierne

Her kan du læse, hvad der er skrevet om Largestcompanies i forskellige medier.

Ønsker du mere information, billeder eller bestille vores pressemeddelelser, bedes du kontakte Petra Johansson Måsén på telefon +46 8 566 229 24 eller via e-mail petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

Unt.se | December 2015
Media bild

Life science-selskaber i toppen

"Når de mest succesrige virksomheder i Uppsala er listet, havner life science-selskaberne i toppen. Samlet set er det ellers industrien, der dominerer – sammen med en ny opkomling i urebranchen." Upsala Nya Tidning skriver om listen over de største virksomheder i Uppsala län.

Læs artiklen
St.nu | November 2015

En virksomhed har klatret flere pladser siden sidste år

Sundsvalls tidning skriver om toplisten over Västernorrlands største virksomheder. Avisen konstaterer, at placeringerne er uændret blandt top syv. "Bilbolaget Invest Sundsvall har øget deres omsætning markant og steget seks pladser fra femtende til niende plads. Helt ny på listen er Permobil, der ender på plads 19."

Læs artiklen
Newsoresund.se | Oktober 2015

Vidt forskellige brancher bland Skånes største virksomheder

News Øresund skriver om listen over Skånes største virksomheder: ”Mobiltelefoner, byg og varmevekslere. Skånes største virksomheder arbejder i vidt forskellige brancher viser den seneste sammenstilling fra Largest Companies."

Læs artiklen

Helagotland.se | Oktober 2015

Et statsligt selskab havner øverst

I Gotlands län er det et statsligt selskab, der topper listen, og det noterer Helagotland.se. Selskabet er Svenska Spel med en omsætning på SEK 7.541.000 tusind.

Læs artiklen
Affarerinorr.se | Oktober 2015

Norrbottens største virksomhed er LKAB

Affärer i norr skriver om LKAB, der topper listen over Norrbottens største virksomheder. Den samlede omsætning for de 20 største virksomheder er faldet med omkring SEK 5 mia siden sidste år.

Læs artiklen
Affarsliv24.se | Oktober 2015

Boliden Mineral i top

"Boliden Mineral er Västerbottens overlegent største virksomhed. På anden og tredje plads er Coop Nord og Skellefteå Kraft." Affärsliv24 publicerer listen over Västerbottens største virksomheder.

Læs artiklen
Op.se | Oktober 2015

Jämtkraft er det største selskab i amtet

Östersundsposten skriver om, at Jämtkraft topper listen med Jämtlands läns største virksomheder. Avisen skriver også, at omsætningen blandt de 20 største virksomheder er steget i de seneste år, mens antallet af ansatte er faldet.

Læs artiklen
Ostrasmaland.se | Oktober 2015

Ejendomsselskaber er indbringende

Östra Småland Nyheterna skriver om, at ejendomsbranchen er den mest indbringende i Småland: ”Hvis man ønsker at tjene penge, er ejendomsbranchen et godt sted. Ifølge det seneste regnskab, er det Claesson & Anderzén, der har tjent flest penge blandt virksomheder i amtet, der har deres hovedsæde her."

Læs artiklen

DN.no | Juli 2015

Svenske selskaber dominerer

Dagens Næringsliv skriver at podiepladserne blandt de største virksomheder i Norden går til Statoil, A.P. Møller – Mærsk og Volvo. "Men listen domineres i vid udstrækning af svenske selskaber."

Foto: Harald Pettersen, Statoil

Læs artiklen
SvD.se | Juni 2015

Nordens største virksomheder

SvD Näringsliv reflekterer over toplisten over de største virksomheder i Norden. "Nordens største selskaber havde en omsætning på næsten 70 milliarder euro i 2014."

Foto: Leif R Jansson, TT

Læs artiklen

Oresundsinstituttet.org | Februar 2015

De ti største arbejdsgivere

Øresundsinstituttet lister de ti største arbejdsgivere i Skåne, København, Sjælland og Stockholm.

Læs artiklen