Kontaktformular

Beskriv dit ærinde kort:Indtast dit navn.Indtast telefonnummer. * Obligatorisk oplysning

Adresseregistre

Aktuelle adresseregistre og telemarketinglister giver mindre fejlmarginer og sparer tid og ressourcer i din kundebearbejdning.

Vores database indeholder oplysninger om cirka tre millioner nordiske virksomheder. Den opdateres daglig med forretnings- og markedsinformation, f.eks. finansielle data, adresser, telefonnumre og e-mailadresser til beslutningstagere. Siden starten i 1968 har vi været nøje med at have korrekte og aktuelle oplysninger i databasen. For at opretholde den gode kvalitet, har vi en stor og erfaren content-afdeling, der hver dag gør tusindvis af ændringer i databasen.

3.000.000 nordiske virksomhedsadresser
2.700.000 telefonnumre til virksomheder
Kontaktoplysninger til enkeltpersoner

Adresser og telefonnumre til virksomheder

Vi har opdaterede virksomhedsadresser, telefonnumre og navne på beslutningstagere inden for nordisk erhvervsliv. Uanset om det gælder direkte markedsføring eller kundeemnelister til dit salgsteam, sørger vi for, at du når de rigtige personer.

Vores eksperter hjælper dig med at identificere en relevant målgruppe at bearbejde via post eller telefon. Udvalget kan baseres på region, branche, titel, omsætning mv. Læs mere!

Adresser og telefonnumre til enkeltpersoner

Vi tilbyder også adresser og telefonnumre til enkeltpersoner. Uanset om det gælder direkte markedsføring eller telemarketinglister til dit salgsteam, sørger vi for, at du når de rigtige kundesegmenter.

Vores eksperter hjælper dig med at identificere en relevant målgruppe af enkeltpersoner at bearbejde via post eller telefon.

Direkte markedsføring

Vi hjælper dig med dine postkampagner. Du kan rette dig til virksomheder eller enkeltpersoner med fx direkte markedsføring eller undersøgelser. Gennem aftaler med trykkerier sørger vi for hele udsendelsen fra start til slut: trykning, digitaltryk, efterbehandling, kuvertering, portooptimering og distribution.